ZulaBet odds

Nylig åpnet den nye bettingsiden dørene. Les alt du må vite om ZulaBet odds.

ZulaBet odds

Det har vært langt fra dagligdags at vi har fått en ny bettingside i år, men nå har altså ZulaBet åpnet. Dette er en veldig god bettingside for spillere som foretrekker å spille på mobil, i tillegg er det et godt valg for spillere som liker oddsbonuser som gir mer å spille for. Som ny spiller får du 100 % oddsbonus opptil 2100 kr på første innskudd. Denne oddsbonusen har et omsetningskrav på 8x med minst 2,00 i odds. Minste kvalifiserte innskudd er 200 kr. Du kan hente din ZulaBet oddsbonus her:


18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 200 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Oddsbonuser

Det er ikke bare en oddsbonus for nye spillere som venter på ZulaBet odds. Her får du flere ukentlige oddsbonuser. Du kan få opptil 5000 kr odds cashback hver eneste uke, i tillegg til 50 % opptil 5000 kr oddsbonus. Det er også flere gratisbets tilgjengelig, disse har en verdi på opptil 1000 kr. Tilsammen gir det deg ekstra mye å spille for, og bedre tilbud enn disse kampanjene finner du ikke på mange andre bettingsider.

Betalingsmetoder

Det finnes et veldig godt utvalg av betalingsmetoder på ZulaBet odds. Du kan selvsagt gjøre innskudd med VISA og MasterCard, men du finner også Neteller, ecoPayz og Skrill, i tillegg til Paysafe. Når du vinner på oddsen og vil gjøre uttak fra bettingsiden kan du forvente at ditt uttak blir behandlet innen 24 timer.

Kundesupport

ZulaBet odds har døgnåpen kundesupport. På kveld/natt er det kun engelsk support, men du treffer norske supportagenter på dagtid. Supporten er tilgjenglig på både live chat, mailen support@zulabet.com og telefon. Det gir deg gode muligheter til å få den hjelpen du trenger når du trenger den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.